Alustame sealt kus kunagi pooleli jäi

Kuna tükk aega pole sellega tegeltud, siis ei hakka eraldi tekste siia kirjutama. Tuleb lühike, faktirohke sissekanne. Peale seda korda, kui blogi taas raja peal, siis tegeleme natukese mahlasema teksti tootmisega.
Aga hakkame sealt pihta kust pooleli jäi.


Alustame 2012a mai laagrist. Toimus see 11-13mai, nagu ikka Ruusal. Ja nagu ikka mai kuus, toimub traditsiooniline KabuOlümpia. Eelmise aasta võistkonnad olid:
TEADLASED/ PROFESSORID - Hanna-Grete, Mariliis, Aveli, Siim Kä., Katre, Tarvi-Karlos 

 DISNEY - Ingrid, Rauno, Maido, Erki V., Martin, Liis 

 HULLUMAJA PUHVET - Piret, Marie, Mariscalle, Karl, Mihkel, Maris 

 ARSTID - Iiris, Kadi, Pätris, Kaidi, Indrek V., Timo 

 ELAVAD SURNUD - Siim Ki., Egle, Mikk, Arvi, Margus, Tiina 

 TELETUPSUD - Kerli, Lisett, Karoli, Sigrid, Margreth, Reelika 

 HARRY POTTER - Indrek H., Hanna Hei., Vello, Ando, Mari, Heleri  

EESTI FILMIDE TEGELASED - Ivar, Helari, Andre  


VÕitjaks tulid - 
ELAVAD SURNUD - Siim Ki., Egle, Mikk, Arvi,  Tiina


Mai kuus käisime veel armsa õpetaja, Maido Saare, 55a juubelil. Rahvast oli Viimsis rohkem kui inimesi ja neist 12 oli Kabu tanstsijad. Nagu iga juubel ikka, oli seal süüa ja seda oli palju. Kringlit oli veel rohkem, et Kabud kes tulid bussiga, said terve kringli lõunasse kaasa. Aga kuulduste põhjal, sai kringel surma... (minutiline paus).  Oli ka Kabusi, kes jäid pealinna. Nemad siis Plaks-Plaks Leekatega tegid õhtul YouTube muusika järgi tantsu, vaatasid Eurovisiooni aka elasid Otile kaasa ning lõpuks tõdeti, et Hip Slovakkias teeb paremat tööd, kui Anneli Saksamaal - vähemalt vaadates riikide antud punktisummasi Eestile.











Oleme sujuvalt jõudnud JUUNISSE. Ega peale Kagu-Eesti, Läti memm enda tehtud sai ja loomulikult PAU!, muud meelde tulegi Kabude 2012juuniga. Aga kõigest lähemalt. Kagu-Eesti pidu. Selle peo üldjuht oli (trummi-põrin) Andre Laine, see kuulus, muideks. Suutis enda peole paigutada ligi 1700 tantsijat, nende seas ka Kabud. Peo pealkirjaks oli "Elu keset küla". Aga kuidas sa üksi pidu teed. Andrel oli abiks ka veel uued, noored tegijad, kellel ainult üks siht silme ees - olla 10x kuulsam kui Kuulus Andre Laine. Nendeks olid - Heleri, Kätlin, Mari, Timo, Joonas, Indrek, Urmo. Nemad oli liigijuhid. Sai poe lõpuks pärjad pähed, nagu päris! :)
Siis Kabud juunis käisid ka Lätis. Põhimõtteliselt igasuvine reis. Seekord käisime seal siis 8paariga ja kuna ilusaid naisi on meil nii palju, et löö või katust, võtsime ka kolm ilusat naist kaasa, lisaks. Muidu kus see Läti mees ikka ilusat naist näeb. Heal juhul Valka mees näeb kuidagi. Läti reisile eelnes ka väike istumine seltskonnaga, et Kuninga uus aasta vastu võtta. Oli alles istumine. PAU! peo algus. PAU! pidu lõppes. PAU! hommik Põlva kultra parklas. PAU! Lätis. Sirru oli tekitanud legendi -PAU! Läti ja Baiva linna Eima Eima festivali külastasime 30juuni-1juuli. 

0 comments: