Läti jätkub




Olime siis Lätis, viimases postituses. Läti minnes oli tuju kõigil hea, ainult Timo tundis natuke kurbust, sest sai endale ainult tühje pudeleid. Aga festival ise:

  • Proov - OLI
  • Ekskursija - OLI
  • Rongkäik - OLI
  • Kabu lipp + Eesti lipp - OLI
  • Esinemine pealaval -OLI
  • Esinemine hooldekodus - OLI
  • Pätu bussis -EI OLNUD
Nagu ikka, peab Kabu reisi ajal midagi naljakat. Olime eemal pealavast oma 20min bussisõitu. Seal oli kõrval esinemine, hooldekodus. Tegime tantsud ära PAU! ja bussi. Buss sõitis mingi aeg ning tekkis teema arutelu, kui Ando hõikas, et Pätu, oli ju nii. Vastust ei tulnud. Pätu? Kõlas üle bussi. Endiselt vaikus. Naer! Pätu oli maha jäänud. Hi5 koht Nekule. Keerasime bussi ümber, sõidame tagasi, aga näeme, Läti kohalik auto sõidab mööda, keegi vehib kätega. Ei ole ju Pätu, miks peaks Pätu olema Läti autos. PAU! oligi Pätu. Mis oli siis juhtunud. Pätu tuli WC välja ning bussi polnud enam. Aga ega korralik võrukas hätta jää. Korraliku samri ja mahlaka Läti keelega sebis Pätu ennast naiste auto peale, aga meie keerasime õhtu plaanid tuksi. 

Õhtul 30min kava pealaval tehtud, oli teadagi, et mis juhtub. Pidu tuleb. Kohalike noortega käis kiire sõbrunemine. Kohtusime Balvi Kuningaga. Kahju, et Miku kaasas polnud või siis õnneks, kes krt teab, mis oleks juhtunud kahe kuninga kohtumisel. Pidu oli võimas, Läti-laiv-süldibänd-Balvis. Rahvast oli. Ja ennekõike, Kabu naised ja mehed ruulisid disko põrandat -PAU!


Järgmisel päeval käisime ekskursijas kohalikus elavas muusemis. Seal oli vana  talu kompleks, mis funktsioneeris 100%. Seda kohta rannis tädi. Tädi oli särtsu täis, tegi meile ahjusaia ning keetis frikadelli suppi ning lubas enda õue peal meil piknikut pidada. Idüll!




Teel tagasi Lätist tekkis Kabudel uus asi. Nagu sõitsime rahulikult ja siis PAU! Mjäu koor sündis. Repertuaaris on kindlasti kõikide riikide hümnid. Lemmikud on Itaalia, Itaalia, Itaalia. Proovid bussis olid produktiivsed. Ja olimegi PAU!  Eestis tagasi.

0 comments: