Kevad käes, kevad käes

Aprilli laager toimus 12-14. Kuna laager on ikka selle jaoks ,et meil oleks lõbus, siis Ahviajud (Kadi, Egle ja Hip) võtsid ette teekonna meid lõbustada. Selle jaoks loodi müüt Aarest. Kes on Aare, kus ta on, kas ta on, kuhu ta maetud on, kui pikk ta on, kas ta on nunnu ja vaba (seda tahtsid neiud teada)... Neid küsimusi Aare kohta tekkis mustmiljon, kohe! Laagrisse jõudes tuligi välja, (nagu arvata oli) et Aaret tuleb otsima hakata. Kuidas seda siis tehtid. Moodustati meeskonnad. Et start oleks kiire ja energilik, siis algas see kõik Aliase mänguga. Pidi sõnu ära arvama ja kui sõnad arvatud, esimene vihje kätte ja minek. Iga järgnev minut tekitas rohkem hasarti ning pulss läks kiiremaks, kuna ikkagi tuli mööda Ruusat ringi kapsata, et vihjeid leida. Vihjed viisid punkti, punktis oli ülesanne.  Näiteks üks ülesanne kukkus nii välja, et üks mees värvis teise mehe sõrmeküüsi. Kuigi ülesande püstitamisel ei osanud keegi arvata, et see nii lõpeb.

 
 

Siis veel moodustati Kabukates sõna Kabu, tehti pilte ilust ja finishi ülesanne oli parim. Vöö läks ümber, vöö külge pandi nöör rippuma, rippuva nööri külge banaan. Selle banaani abil pidid õuna lükkama väravasse. Väga naljakas oli seda pealt vaadata. Kui kõik olid kohale jõudnud, siis kirss tordi otsas oli iga meeskonna ühine looming. Kes laulis laulu Aarest, kes tegi luuletuse, kes tegi kunsti, peamine oli see, et kõigil oli lõbus.

Aitäh Ahviajud!






















Laupäeval tulid meile külla suvel abielluvad kaks endist Kabu. Tegid meil kunagi ettepanku, et meie, Kabud, võiks nende pulmas esineda. Tehtud, tehtud oli meie vastus. Neli paari õppisid tantsu selgeks, (siinkohal aitäh meie loomingulisele juhile Maido Saarele) harjutasid pulma peategelastega tantsu läbi. Mitu korda. Neile meeldis, meile meeldis ja siis suvel läheme pulma. Hõissa pulmad!
Muidugi tehti laagris trenni Juubelikontserdi jaoks. Siin ka üks video, kus nõudlikule juhendajale Maido Saare`le ei meeldi mökutamine.

(Video on tulemas)




Aprill on tegus kuu ja nii tegime ka teise laagri, kuupäevadeks siis 26-28aprill. Kuna juubelikontsert on juba nädala pärast, siis töö tegemine oli täies hoos. Tantsud, tantsud, tantsud. Sama ajal jõudsid osa Kabudest käia veel Võrumaa uute tantsude konkursil, tähistasime Aveli Asberi sünnipäeva. Ma ei tea mitmes kord juba Aveli 22 aastaseks saab! :)
Kuna traditsiooniliselt on mai laagris KabuOlümpia, siis sama traditsiooniline on ka aprilli laagris võistkondade loosimine. Selle aasta, 2013a, võistkonnad:

n  Kari Jäneseid
n  Beibed
n  Sõdurid
n  Viikingid
n  Piraadid
n  Tsirkus
n  Vana-Kreeka

Oodata on epic võistlust.
NB! Etteruttavalt kirjutan, et mai kuus jäi laager ära ning seega KabuOlümpia lükkus edasi augusti kuusse.

Ja nagu ikka, Kabud ei saa kokku mitte ainult laagris. Kuna peale teist aprilli laagrit oli kohe algamas ülim Tartu Kevadpäevad, siis ei olnud vist sellist õhtut, kus Kabud ei oleks kokku tulnud. Küll väiksemates koosseisudes, küll suuremates. Ja esimene selline suurem kokkusaamine oli 29aprill Öölaulupidu. Henri juures online sport tehtud, liikus rahvas Tartu laululava juurde. Seal olles liitus veel Kabusi. Seal seal loomulikult laulda. Ja veel kord laulda Aga mis Kabu sa oled, kui ühe hea peo ajal sa ei tantsi. Mingi hetk kõik kuulevad, et uuuu see on ju "Dollari" lugu. Mehed kokku, tants ära. Läks minut, kaks edasi ja mida kuulevad Kabu kõrvad - "Veel kord". Taas rahvas kiirelt kokku ja tants tuli. Hea tuju kohe tekkis.

0 comments: