olid ajad ...


Egle saatsis siimule kunagisi laagri tekste :)






Kagu Kabujalakõsõ laager Ruusal 7.-9. november 2008


Esimestena jõudsid laagrisse kabud Kanepist. Kohe peale neid saabus ka armastatud tantsuõpetaja Maido Saar. Peagi oligi kohal juba (reede õhtule iseloomulikult) peaaegu, et rühmatäis tantsijaid ning nii alustatigi „Tuljakuga”. Õhtu edenedes hakkas laagrist osavõtjate arv positiivselt kasvama.
Õhtusöök oli väga maitsev ning peale pesemist leidis igaüks endale meelepärase tegvuse. Lauldi, tantsiti ning muidugi nauditi ainulaatset kabude seltskonda.

Laupäeval tegeleti taaskord tantsupeo tantsudega. Laagrsse saabus ka meile vaimne juht ja reedene sünnipäevalaps Kätlin, kellele anti üle oma õnnesoovid ning kingitused. Muidugi ei puudunud ka väike laul ja tooliga tõstmine.

Lõuna ajal peeti koosolek, kus pandi paika paarid, kes lähevad ülevaatusele. Selgus, et sarnaselt eelmisele tantsupeole on ka sellel aastal peole soovijaid rohkem kui kohti. Otsustati, et tantsupeole saavad eelisjärjekorras need paarid, kes on kõigis laagrites kohal käinud.

Peale õhtusööki jätkati kulleste ristimisprotseduuriga. Nende ülseandeks oli kõigi vanade kabude silme all lugeda tantsukirjeldust ning siis see selgeks õppida ja ka koheselt ette kanda. Tantsuga käisid kaasas ka laulusõnada, millest kullesed suutsid enam-vähem ühiselt välja hääldada sõnad „Jommiga, jommiga!”. Seejärel laskusid noored tantsijad ühele põlvele ja nad said viimase lihvi Maidolt, kes neile raamatuga pähe lajatas.

Järgnes Marguse ja Ando Power Pointi esitlus, kus nad pakkusid välja palaani, kuidas kabude laagreid põnevamaks muuta. Noormeeste ettepanekus oli moodustada kabude seast võistkonnad, kes igas laagris omavahel erinevatel aladel mõõtu võtaksid. Võistkonnas peaks olema 4 liiget ning registreeruda saab detsembri lõpuni.

Seejärel saabuski kauaoodatud filmiõhtu. Vaadati igihaljast telelavastust „Armastus kolme apelsini vastu” ning sisutihe õhtu lõpetati õudusfilmisõpradele mõeldud (kõik kabud) filmiga „Peeglid”.

Pühapäeval lõpetati laager mõnevõrra varem, kuna kaheksat poissi oodati keskpäevaks Põlvasse esinema.

Novembri laagri põhjal võib kindlasti väita, et kabud on kõige lahedam rühm üldse.

siim

2 comments:

Unknown said...

Mul on ka kuskil tekste, mis me kirjutasime....aga kus?! :O

-.S.- said...

sa võid otsida ja saata mulle :D